Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

  • Total Stats
    • 6 Authors
    • 336 Posts
    • 310 Tags
    • 59 Comments
    • 39 Comment Posters
    • 7 Links
    • 17 Post Categories
    • 2 Link Categories

Atkinsbrood 2

INGREDIËNTEN:
Eieren (niet al te groot) 12
Zeer fijngemalen lijnzaad ( 140 gram)
6 volle eetlepels
Zemelen (50 gram) 6 volle eetlepels
Proteïnepoeder 6 volle eetlepels
Olie 3 eetlepels
Bakpoeder of wijnsteenbakpoeder 11 gram
Zout snufje
Een cake vorm van 26 centimeter Als je geen soepele bakvorm gebruikt, de vorm goed invetten

BEREIDEN:
Deeg mag niet meer vloeibaar zijn. Als het deeg te dun is nog wat proteïne poeder toevoegen Deeg mag niet meer vloeibaar zijn. Als het deeg te dun is nog wat proteïne poeder toevoegen Alle ingrediënten goed door elkaar mixen, in de bakvorm doen en gladstrijken. In het midden van de oven op 150 graden 45 minuten bakken. Na 45 minuten controleren of het brood van binnen droog is. Prik met een houten prikker in het midden van het brood, de prikker moet er droog uitkomen Als het brood gaar is, 15 minuten af laten koelen in de oven met de deur op een kier. Goed voor 22 sneetjes brood. Bewaren 2-3 dagen in de broodtrommel, of in de vriezer.

Recept van Stefani

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes