INGREDIËNTEN:
Ringers chocoladereepjes Melk/Puur 3
Amandelen/Hazelnoten 100 gr
Roomboter ±40 gr
BENODIGDHEDEN:
Bakpapier
BEREIDEN:
Smelt de reepjes met de roomboter 1 minuut in de magnetron. Hak ondertussen de noten niet al te fijn. Neem het chocolade-botermengsel uit de magnetron en roer dit goed door.(Als het nog niet helemaal gesmolten is, zet het dan nog een paar seconden terug in de magnetron.) Roer de noten goed er goed door. Leg een stukje bakpapier op het aanrecht, en maak hoopjes(zo groot als je wilt) van het noten-chocolade-botermengsel. Pak het bakpapier op en leg het in koelkast om het hard te laten worden. Als het hard is kun je het in een schaaltje leggen. Het is makkelijk los te halen door het bakpapier.
TIP:
Voeg een extra smaakje toe zoals bv. kaneel! Erg lekker door de gesmolten chocolade.
Recept van Elly
Laatste reacties