Peterseliesaus
INGREDIËNTEN:
Krulpeterselie 60 gr
Ui kleintje
Augurken sticks 2
Zaanse mayonaise 6 el
Slagroom 100 ml
Peper
Hoge smalle beker
Staafmixer
BEREIDING:
Klop de slagroom op en meng er de mayonaise(basissaus) voorzichtig door. Knip de peterselie en gooi de steeltjes weg. Pureer met de staafmixer de ui, peterselie en augurken, en roer dit door de basissaus. Op smaak brengen met wat peper. Smaakt echt heerlijk bij vis en vlees! Aantal koolhydraten voor de hele saus: 10,26 gram (als je dit helemaal op zou eten) Tip: Prak 1 gekookt ei met wat zout, peper en kerrie. Roer dit door de basissaus en je hebt een heerlijke eiersaus
Aantal koolhydraten voor de hele saus: 4,26 gram (als je dit helemaal op zou eten)
Recept van Marjan
Laatste reacties