Ingrediënten:
1 persoon
2 eetlepels goudkleurig lijnzaad
4 eetlepels slagroom
4 eetlepels water
Klontje roomboter 0 kh
Zoetstof
Bereiding:
Maal het lijnzaad met een blender, koffiemolen of keukenmachine tot het als meel is.
Meng met slagroom en water, gooi het klontje boter in het midden en zet 1 minuut in de magnetron. Roer daarna goed door zodat alle boter is gesmolten, meng een paar druppels vloeibare zoetstof erdoor en klaar!
Dit vult ontzettend en bevat veel vezels.
Tip
Lijnzaad cereal met kaneel en kokos
Ik heb de lijnzaad cereal gemaakt (ik neem altijd 2 eetlepels slagroom minder en iets meer water, anders is het mij te dik en plakkerig in de mond).
En wat ik nu heb toegevoegd is wat kaneel en een eetlepel (ongezoete uiteraard) kokos, en het was lekker.
Recept van Louise
Laatste reacties