Ingrediënten:
- 2 ronde stukken ham
- 60 gr geitenkaas
- 100 gr spekblokjes
- 100 gr witlof
- 60 gr champignons
- 20 gr tomatenpuree of liever nog zelfgemaakte
ketchup
- 20 gr boter
- kruiden: pili-pili, look, peper, zout,…
Bereiding:
Verwarm de over voor op 200 graden.
Ondertussen op bakplaat een stuk ham leggen, daarop de geitekaas, kruiden over doen en daarna terug een stuk ham. Alles in de over gedurende 10-15 minuten.
In een pan een klontje boter smelten, daarna spekblokjes, witlof en champignons bakken. Kruiden en wanneer het bijna klaar is, tomatenpuree of ketchup toevoegen.
Doe de geitekaas-ham op een bord en schep daar nadien de gebakken spekblokjes, witlof en champignons over.
Aantal Kh : 6 (is minder maar ik heb echt alles naar boven afgerond)
Recept van Karin
Laatste reacties