6 stuks
Ingrediënten:
900 gram gehakt
1 theelepel zout
1 eetlepel peterselie
1/8 theelepel basilicum
1/8 theelepel oregano
2 eieren
1 pakje bacon (ca. 50 gr), gebakken en verkruimeld
60 ml olijfolie
6 plakjes mozzarella kaas
(evt. pastasaus)
20 gram Parmezaanse kaas
Bereiding:
Verhit oven voor op 200 graden.
Mix vlees met zout, peterselie,basilicum en oregano en maak er 6 burgers van. Dip de gehaktburgers in ei en haal ze door de baconkruimels. Bak ze aan beide kanten bruin in hete olie. Leg de hamburgers op een bakplaat, leg er plakjes mozzarella op en doe er pastasaus over, daarover weer parm. Kaas. Bak 15 minuutjes in de oven.
Totaal: 66.2 KH
p.p. 11.0 KH
Recept van Monique (moosje75)
Laatste reacties