Ingrediënten:
250 gr. zalmfilet (vers of diepvries, die van de Aldi is prima)
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel ketjap
1 eetlepel worchestershiresaus
1 teentje knoflook
1 uitje 1 eetlepel ringetjes prei
100gr. champignons
Bereiding:
Leg de zalmfilets (diepvries eerst een beetje ontdooien) in een ovenschaal met een laagje olijfolie, ketjap en saus.
Pers een teentje knoflook erboven uit en leg gesnipperde ui, champignons en preiringetjes in de schaal. Schep wat van het oliemengsel over de zalmfilets. Laat de filets in een voorverwarmde oven (200-225graden C) in ongeveer 15 minuten gaar worden. (Langer mag).
(ong. 9KH) Lekker met sla en komkommer
Recept van Louise
Erg lekker! Zorg er wel voor dat de zalm ontdooid is, anders wordt het binnenste niet gaar…