INGREDIËNTEN:
1 dubbele kipfilet, in reepjes gesneden bestrooid met cajunkruiden
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook, in plakjes gesneden
1 spaanse peper, zonder zaad in ringetjes gesneden
1 kleine prei, in ringen gesneden
1/2 rode paprika, in reepjes gesneden
300 gram broccoli, stengels en roosjes gescheiden, de stengels klein gesneden
WERKWIJZE
Verhit in de wok de olijfolie en fruit daarin de knoflook en de spaanse peper. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg de prei, de paprika en de kleingesneden broccolistengels toe. Roer alles goed doorelkaar en laat de groenten op laag vuur circa 10 minuten bakken. Voeg de broccoliroosjes toe, roer alles goed doorelkaar en bak de roosjes nog 5-10 minuten, tot ze bijtgaar zijn. Verdeel het gerecht over 2 voorverwarmde borden en serveer er apart een salade bij.
Recept van Almaaz
Laatste reacties