Categorieën

advertentie_cavalier_stevia

Statistieken

  • Total Stats
    • 6 Authors
    • 336 Posts
    • 310 Tags
    • 59 Comments
    • 39 Comment Posters
    • 7 Links
    • 17 Post Categories
    • 2 Link Categories

Goulashsoep

INGREDIËNTEN:
500 gram mager rundvlees in blokjes
1 knoest of mergpijpje
125 gram gerookt spek
2 theelepel tijm
1 theelepel oregano
1 theelepel rozemarijn
1 theelepel basilicum
1 theelepel majoraan, (marjolein)
1 theelepel kummel
1 laurierblad
3 kruidnagels
2 bouillonblokjes
olijfolie
1 grote ui (in ringen)
1 rode paprika in reepjes
3 blikken gepelde tomaten
1 eetlepel scherpe mosterd
sambal naar smaak
1 blikje tomatenpuree
crème fraiche

BEREIDING:
Bovenstaande ingrediënten in een pan doen met 3 liter water en 2 1/2 uur laten koken. In een andere pan in wat olijfolie de ui met de paprika en knoflook glazig bakken. De blikken tomaten met vocht en al toevoegen en de mosterd en sambal erbij. Dit zachtjes laten pruttelen zo’n 10 minuten. Als het vlees gaar is de knoest verwijderen en het tomatenprut je bij het vlees doen. Aan de kook brengen en de tomatenpuree toevoegen. Afmaken met de crème fraiche.

Recept van Almaaz

You must be logged in to post a comment.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes