10 personen
Ingrediënten:
15 gram (2 eetlepels) gelatine
375 ml koud water
150 gram Soure Cream
220 grm mayo
675 grm verse zalm
½ theelepel uienpoeder
1 eetlepel kappertjes, uitgelekt
2 theelepels dille
120 gram komkommer, zonder zaadjes
1 theelepeltje zout
Bereiding:
Leg de gelatine in koud water (volg aanwijzingen verpakking), verhitten tot gesmolten. Laat gelatine afkoelen.
Mix de zure room en mayo, voeg gelatine toe en laat even staan totdat het wat dikker wordt. Trek de zalm beetje uit elkaar (snippers) en voeg uienpoeder toe, kappertjes, dille komkommer en zout toe. Mix dit alles met de room/mayomix. Giet het in een vorm, en stop in de koelkast totdat het opgestijfd is.
Totaal: 17.4 KH
p.p. 1.7 KH
Recept van Monique (moosje75)
Laatste reacties