Mits niet teveel slagroom en kaas gebruikt is dit recept ook geschikt voor inductie. Reken op 2 à 3 pannenkoekjes per persoon. Voor ± 9 pannenkoekjes
INGREDIËNTEN:
Voor de pannenkoeken:
300 gram Hüttenkäse
9 eieren
klontje boter
proteïnepoeder
Verder:
2 pakken spinazie (2x 450 gram)
ham
slagroom
geraspte kaas
BEREIDING:
Oven voorwerwarmen op 200 graden Ontdooi 900 gram (=2 pakken) diepvriesspinazie, goed uit laten lekken. Bereiding: Bak 9 pannenkoekjes: Hüttenkäse, 9 eieren en klontje boter mixen met proteïnepoeder tot het de juiste dikte heeft en dan pannenkoekjes er van bakken (je kan natuurlijk ook één van de andere pannenkoekjes recepten gebruiken) leg op elke pannenkoek 1 of 2 plakjes ham roer 3 a 4 eetlepels slagroom en wat geraspte kaas (zoveel als je zelf lekker vindt) door de spinazie leg dan in elke pannenkoek een reep spinazie, rol de pannenkoek op en leg ze in een ingevette ovenschaal ongeveer 15 minuten in een oven van 200 graden, even opletten dat ze niet te bruin worden.
Recept van Patricia (flowerfairy)
Laatste reacties