300 ml slagroom
3 eetlepels Soya Yoghurtvariatie naturel
Sukrin zoetstof (fijn)naar smaak
paar druppels amandelessence
paar druppels rumessence
bakje kokos van 55 gram
50 gram witte amandelen
50 gram hazelnoten
Sukrin zoetstof naar smaak
half stuk (50 gram)Cavalier suikervrije marsepein
30 gram De Bron of andere suikervrije pure chocolade
Hak de noten fijn. Smelt een klontje boter in een steelpan en doe er een schep zoetstof in. Laat de noten zachtjes karamelliseren (niet te bruin laten worden).
Klop de slagroom stijf met zoetstof, meng er de yoghurtvariatie, de kokos, rum- en amandelessences door.
Proef of het zoet genoeg is.
Lepel de noten op de bodem van 4 schaaltjes. Schep de kokosvla erop. Rol van de marsepein hele kleine balletjes en leg deze op de vla. Rasp tenslotte wat chocolade over het geheel.
Recept van Dea
Laatste reacties