2 personen
Ingrediënten:
4 kipfilets
300 ml crème fraiche
1 theelepel koriander
1 theelepel gemalen komijn
Zout en peper
Olie
1 groene peper
2 stukjes pijpkaneel
2 stukjes steranijs (te koop bij een toko)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C. Wrijf de kipfilets in met peper en zout, en bak ze snel bruin in een koekenpan. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Meng de creme fraiche met de gemalen komijn, de koriander en het zout. Hak de groene peper in dunne ringen en schep die door de creme fraiche met de stukjes pijpkaneel en de steranijs. Schenk de saus over de kip. Schuif in de oven en laat in 30 minuten gaar worden.
Recept van Louise
Eenvoudig te maken. De kip smaakte lekker maar de saus was iets gaan schiften en smaakte ook wat zurig. Voor mensen die van veel saus houden is dit gerecht goed. Ik persoonlijk vond dit recept iets minder.