Ingrediënten:
480 gram Atkins Baking Mix
3 tl bakpoeder
10 zakjes Splenda® a 1 gram
2 el zachte gezouten boter
2 eieren
240 ml zure room
Voeg indien gewenst blauwe bessen toe
Voedingswaarden per portie:
Netto koolhydraten: 3,8 gram
Vezels: 1,6 gram
Proteïne: 5,7 gram
Vet: 4,2 gram
Calorieën: 74
Recept informatie:
Porties: 24
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 25 minuten
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng alle droge ingrediënten samen in een grote mix kom.
Voeg de natte ingrediënten toe en meng het goed door met een lepel of spatel.
Voeg de blauwe bessen toe (indien gewenst).
Vet de mini muffin vormpjes licht in.
Lepel de deegmix in de mini muffin vormpjes.
Bak ze op 175°C in 18-22 minuten of tot ze gaar zijn.
Laatste reacties